CONTINUE


ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ:

ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

ή

DENTAL FACE LIFT

3 σε 1

Καλοσχηματισμένα χείλη.
Μείωση ρινοχειλικών αυλάκων.
Αστραφτερό χαμόγελο με διάρκεια.

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DENTAL FACE LIFT ?

Είναι μια διαδικασία η οποία επεμβαίνει στο μέσον τριτημόριο του προσώπου και κάτω , καθώς και στα χείλη του ενδιαφερόμενου με οδοντιατρικές πράξεις επαναφέροντας την στήριξη των μυών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ DENTAL FACE LIFT?

Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνει αισθητικά προβλήματα των δοντιών, ενώ το dental face lift επικεντρώνεται στο σχεδιασμό των δοντιών και πως αυτά συσχετίζονται με τους μύες του προσώπου.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ DENTAL FACE LIFT?

Οι συνήθεις επεμβάσεις είναι αρχικά η θεραπεία της περιοδοντίτιδας με τη χρήση υπερήχων ΚΤP laser και Co2 laser για να σταματήσει η απώλεια οστού και κατ’ επέκταση απώλεια στήριξης του προσώπου. Ακολουθούν οι επαναλήψεις προβληματικών ενδοδοντικών θεραπειών « απονευρώσεων», οι οποίες, πολύ συχνά, συνοδεύονται από κύστες και οδηγούν σε απώλεια οστού των γνάθων. Στη συνέχεια, περνάμε στη φάση της επανορθωτικής οδοντιατρικής, όπου αλλάζονται όλες οι παλιές και τοξικές εμφράξεις αμαλγάματος με σύγχρονα υλικά όπως τα ένθετα πορσελάνης ή επένθετα πορσελάνης, βάση πάντα της προκαθορισμένης νέας σύγκλεισης. Ταυτόχρονα διορθώνονται οι αποτριβές των δοντιών « κοντά δόντια» αυξάνοντας το μήκος τους και αλλάζονται οι παλιές « θήκες» με νέας γενιάς υλικά, όπως οι ολοκεραμικές στεφάνες ή ζιρκονίου πορσελάνης. Τέλος, συμπληρώνονται οι ελλείψεις των χαμένων δοντιών με επώνυμα εμφυτεύματα, ή γέφυρες όπου χρειάζεται. Τα νέο χαμόγελο σχεδιάζεται έτσι ώστε να επαναφέρει την κάθετη διάσταση του προσώπου, να βελτιώσει τη σύγκλειση των γνάθων και να « φρεσκάρει» το πρόσωπο χαρίζοντάς του τη στήριξη η οποία έχει χαθεί.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»?

Την μέτρηση του προσώπου η οποία καθορίζεται από την άκρη της μύτης έως του μέσου του σαγονιού, όταν η κάτω γνάθος, βρίσκεται σε απόλυτη χαλάρωση. Τοποθετώντας λοιπόν τα δόντια, στην σωστή τους κάθετη διάσταση, επαναφέρουμε την αρμονία στα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Η τεχνική του dental face lift,συνδυάζει όλες τις σύγχρονες επεμβάσεις σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς προσφέροντας προβλέψιμα, φυσικά αποτελέσματα σε ασθενείς με πολλαπλά οδοντιατρικά προβλήματα.
Τα αποτελέσματα είναι εξατομικευμένα αποκλειστικά στις ανάγκες κάθε ασθενούς και του χαρίζουν 10 με 20 χρόνια νεότερο πρόσωπο.

Η ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΠΤΩΣΗ» ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Όταν ένας ασθενής έχει κακή σύγκλειση, έχει την τάση να «σφίγγει» τα δόντια του με περισσότερη δύναμη. Η δημιουργία αποτριβών στα δόντια, δηλαδή η απώλεια σταδιακά του μήκους τους οδηγεί σε « πτώση» του προσώπου.
Τα δόντια παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στο σχήμα όσο και στο μήκος ενός προσώπου, έτσι όταν «κονταίνουν» παραμορφώνεται και το πρόσωπο. Αυτό οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων και μείωση του όγκου των χειλιών. Συχνά, δημιουργούνται και προβλήματα ορθοφωνίας του λόγου. Οι αποτριβές γίνονται σταδιακά, χωρίς να τις συνειδητοποιήσει κάποιος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ DENTAL FACE LIFT?

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με τη συγκόλληση των εργασιών και την ολοκλήρωση των επεμβάσεων και έχουν διάρκεια 15-20 χρόνια. Βασική προϋπόθεση, όταν εμπλέκονται περιοδοντικά προβλήματα, είναι η συντήρηση της καλής υγείας τόσο των μαλακών (ούλα) όσο και των σκληρών ιστών (οστούν).

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ DENTAL FACE LIFT??

Το dental face lift είναι καθαρά εξατομικευμένη επέμβαση, τόσο μοναδική, όσο μοναδικός είναι και ο ενδιαφερόμενος. Επομένως, για να κοστολογηθεί μια τέτοια πολύπλοκη διαδικασία, θα πρέπει ο θεράπων οδοντίατρος να γνωρίζει ποιές επεμβάσεις απαιτούνται ώστε να αποκατασταθεί σωστά η σύγκλειση , η υγεία των δοντιών και η εικόνα του προσώπου.

ΤΟ DENTAL FACE LIFT ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ FACE LIFT?

Ακριβώς το αντίθετο, συμπληρώνει το face lift. Για την ακρίβεια θα πρέπει το dental face lift να προηγηθεί του face lift στον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα ολοκληρώσει ή θα τελειοποιήσει τα ήδη υπαρκτά αποτελέσματα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ?

Πρόκειται για καθημερινές οδοντιατρικές πράξεις, οι οποίες μάλιστα γίνονται με ηλεκτρονική τοπική αναισθησία.

ΤΟ DENTAL FACE LIFT ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΗ?

Σαφώς, ελαττώνει στο ελάχιστο τις ενοχλητικές έντονες ρυτίδες όσων δεν αποχωρίζονται την αγαπημένη τους κακή συνήθεια, δίνοντας έμφαση παράλληλα και στα σαρκώδη χείλη.
Το dental face lift, αντιστρέφει αυτή τη διαδικασία και επαναφέρει μαζί με ένα νέο χαμόγελο, το φυσιολογικό μήκος του προσώπου και των χειλιών, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες γύρω από την περιστοματική κοιλότητα.